PROCESNA INDUSTRIJA PROCESNA INDUSTRIJA

Zahvaljujući velikom iskustvu i znanju svojih djelatnika u područjima planiranja, upravljanja te izvođenja radova MONTER – STROJARSKE MONTAŽE d.d. zauzima snažnu tržišnu poziciju kada je riječ o izgradnji i održavanju energetskih postrojenja nafte i plina, kao i u prehrambenoj, kemijskoj, petrokemijskoj, farmaceutskoj industriji, industriji papira, te nuklearnim elektranama.

ISKUSTVO I ZNANJE

Iskustvo i znanje u radu u procesnoj industriji dijelimo na dva osnovna segmenta, a to su održavanje i redovni remonti procesnih postrojenja (rafinerija nafte, petrokemijskih postrojenja, farmaceutskih pogona, pogona unutar tvornica papira, nuklearna elektrana) i izgradnja procesnih cjevovoda odnosno segmenata ili čitavih pogona.

Rad u različitim procesnim industrijama kroz povijest potaknuo nas je na razvoj i primjenu suvremenih tehnika spajanja sa naglaskom na zavarivačku tehniku. Danas slobodno možemo ustvrditi kako su naši djelatnici certificirani i osposobljeni za zavarivanje gotovo svih vrsta čelika.

Nastavno na tradiciju izvođenja radova u procesnoj industriji od 2021. godine, stečeno iskustvo i znanje smo iskoristili za certificiranje za rad na Off-shore postrojenjima, te smo od tada do danas odradili čitav niz projekata na platformama u Sjevernom Jadranu, na što smo osobito ponosni.

SEGMENTI PROCESNIH POSTROJENJA SEGMENTI PROCESNIH POSTROJENJA

Industrijska postrojenja za proizvodnji i preradu nafte i plina
Pumpne stanice za sirovu naftu
Regulacijske i mjerne stanice
Kompresorske stanice
Procesne jedinice na skidovima ili u kompaktnoj kontejnerskoj izvedbi
Copyright - Monter strojarske montaže | Izrada: ILI NET