O NAMA O NAMA

O NAMA

Monter strojarske montaže d.d. pruža usluge projektiranja, razvoja, inženjeringa, izgradnje i održavanja industrijskih postrojenja, magistralnih cjevovoda za naftu, plin, vodu i  ostalu infrastrukturu.

ZADOVOLJSTVO
I VRIJEDNOSTI

Zadovoljstvo kupca izvršenim poslom najvažnija je vrijednost prema kojoj mjerimo i određujemo svoju uspješnost. Vrijednosti na kojima temeljimo našu izvrsnost su kvaliteta izrade, efikasnost proizvodnje i ispunjenje preuzetih rokova.

O NAMA

Monter strojarske montaže d.d. pruža usluge projektiranja, razvoja, inženjeringa, izgradnje i održavanja industrijskih postrojenja, magistralnih cjevovoda za naftu, plin, vodu i  ostalu infrastrukturu.

Zadovoljstvo kupca izvršenim poslom najvažnija je vrijednost prema kojoj mjerimo i određujemo svoju uspješnost.

Vrijednosti na kojima temeljimo našu izvrsnost su kvaliteta izrade, efikasnost proizvodnje i ispunjenje preuzetih rokova.

KVALITETA
IZRADE

Vrijednosti na kojima temeljimo našu izvrsnost je kvaliteta izrade.

EFIKASNOST
PROIZVODNJE

Vrijednost prema kojoj mjerimo i određujemo svoju uspješnost.

ISPUNJENJE
PREUZETIH ROKOVA

Zadovoljstvo kupca izvršenim poslom najvažnija je vrijednost.

NAŠA POVIJEST NAŠA POVIJEST

 • 1948.

  Osnivanje vojno-građevinskog poduzeća MONTER

 • 1954. - 1959.

  Izgradnja prvog magistralnog plinovoda DN150 Janja Lipa - Zagreb

  1954. - 1959.

 • 1967. - 1972.

  Rekonstrukcija i izgradnja poslovnog prostora na Črnomercu

 • 1995.

  Preoblikovanje u dioničko društvo sadašnjeg naziva Monter-strojarske montaže d.d.

  1995.

 • 2007. – 2010.

  Izgradnja nove poslovne zgrade u Jankomiru koja je objedinila sve poslovne aktivnosti na jednom mjestu

 • 2012.

  Certifikacija za izvođenje radova na Off-shore postrojenjima

  2012.

 • 2016.

  Pokrenuta građevinska sekcija - sastavni dio Odjela Montaže, kao komplementarni dio izgradnje linijskih objekata

Kao tvrtka sa 75 godišnjim iskustvom s ponosom možemo naglasiti kako smo vodeća kompanija u izgradnji cjevovoda za transport plina, nafte i vode u zemlji i okruženju.

300

Broj zaposlenih

više od 1500

Uspješno završenih projekata

više od 2000 km

Izgrađenih magistralnih cjevovoda

VIZIJA, MISIJA VIZIJA, MISIJA

VIZIJA:

Biti vodeća tvrtka u izgradnji magistralnih cjevovoda i industrijskih postrojenja postavljajući visoke standarde kvalitete, pouzdanosti i inovacija u našoj industriji. Želimo biti prepoznati kao tvrtka koja pruža izvanredne usluge klijentima, prilagođavajući se njihovim potrebama i pružajući im konkurentske prednosti na tržištu. Naša vizija je da kao pouzdani partner pridonosimo rastu i uspjehu naših klijenata, istovremeno postavljajući visoke standarde u struci.

MISIJA:

Naša misija je pružiti iznimnu vrijednost kroz stručnost, inovaciju i kvalitetu u izgradnji magistralnih cjevovoda, industrijskih postrojenja i infrastrukturnih objekata. Naš cilj je ostvariti zadovoljstvo klijenata pružajući im pouzdane, sigurne i visokokvalitetne radove koji su izvedeni unutar rokova i budžeta.

S obzirom na 75 godina iskustva, naši timovi stručnjaka pružaju visoko profesionalne usluge temeljene na najnovijim tehnologijama i najboljoj praksi u industriji. Kroz kontinuirano ulaganje u obrazovanje i razvoj naših zaposlenika, osiguravamo da smo uvijek korak ispred u smislu tehnoloških inovacija i rješenja.

Kroz partnerski odnos s našim klijentima, neprekidnu suradnju s dobavljačima i stvaranje povjerenja s našim zaposlenicima, gradimo dugoročne odnose temeljene na poštovanju i zajedničkom uspjehu. 

Nastojimo pružiti visoko profesionalno okruženje za naše zaposlenike, potičući njihov razvoj i angažman kako bi ostvarili zajednički uspjeh tvrtke Monter-strojarske montaže d.d.  Naša predanost održivosti i zaštiti okoliša reflektira se u našim praksama i procesima, te minimiziramo utjecaj na okoliš tijekom svih naših aktivnosti. 

Kao tvrtka sa znanjem i iskustvom izgradnje visokotlačnih cjevovoda i industrijskih postrojenja biti ćemo temelj energetske tranzicije te ćemo pružiti podršku klijentima prilikom prenamjene postojeće i izgradnje nove infrastrukture za transport i ekonomski održivu upotrebu energenata nove generacije.

Ukupno, naša vizija i misija vode nas prema postizanju izvrnsnosti u našoj industriji, pružajući izimnu vrijednost klijentima, prilike za razvoj zaposlenicima i pozitivan utjecaj na zajednice u kojima poslujemo

RIJEČ PREDSJEDNIKA UPRAVE

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged. It was popularised in the 1960s with the release of Letraset sheets containing Lorem Ipsum passages, and more recently with desktop publishing software like Aldus PageMaker including versions of Lorem Ipsum.

Lorem Ipsum

Povezana društva i predstavništva

 • ENERGOMETAN d.o.o. Samobor
 • Monter BiH
 • Monter Češka Republika
 • Monter Slovenija

Udruženja

IPLOCA (International Pipe Line & Offshore Contractors Association)
Stručna udruga koja okuplja najbolje kompanije na području izgradnje cjevovoda, mahom magistranih na kopnu i off-shore iz čitavog svijeta, te smo posebno ponosni kako smo jedina kompanija iz Hrvatske članovi navedenog udruženja.
HUV/CROH2 (Hrvatska Udruga za Vodik/Croatian Hydrogen Association)
Udruga za razvoj i primjenu vodikovih gorivih članaka, predvodnik zelene energetske tranzicije u RH, članovi udruge smo od 01.02.2022.

Zastupništvo ANTICOR

Tvrtka Anticor čiji smo zastupnik proizvoda i usluga na tržištima Hrvatske, Srbije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Albanije, bavi se proizvodnjom sustava za zaštitu podzemnih cjevovoda od korozije. U proizvodnom portfelju su petrolatum trake (ANTICOR Plast), bitumenske trake, PE trake (ANTICOR Wrap), toplinski stezljivi rukavci (ANTICORRay), polimerna ispuna zaštitnih kolona (ANTICOR SyntetixCF).

Copyright - Monter strojarske montaže | Izrada: ILI NET