ODRŽIVI RAZVOJ ODRŽIVI RAZVOJ

Monter strojarske montaže kao društveno odgovorna kompanija stavlja u fokus zdravlje i sigurnost vlastitih djelatnika, zaštitu okoliša, te kontinuirano unaprjeđenje poslovnih procesa kao trajno opredjeljenje. Kako bi se dodatno istaknuli postojećim i budućim poslovnim partnerima kao pouzdan i siguran partner certificirali smo čitav niz procesa unutar kompanije od kojih ćemo posebno istaknuti neke.

ISO 45001

Standard za zdravlje i sigurnost na radu – integrirani sustav za zaštitu zdravlja i sigurnosti naših djelatnika kao preduvijet za uspješno provođenje najsloženijih projekata izgradnje magistralnih cjevovoda i procesnih postrojenja.

SCC:2011

Standard komplementaran ISO 45001, koji je razvijen za tvrtke koje rade u petrokemijskoj i općenito procesnoj industriji koristeći najbolje prakse u sigurnosti, zaštiti zdravlja i okoliša

ISO 14001

Standard za upravljanje okolišem – integrirani sustav kojim smo se obavezali za smanjenje stvaranja otpada poštujući načelo životnog vijeka proizvoda kada govorimo o proizvodima u Radioni, te smanjenje negativnog utjecaja na okoliš prilikom izgradnje najrazličitijih objekata.

ISO 50001

Standard za sustav upravljanja energijom – težnju ka energetskoj učinkovitosti u svim poslovnim procesima okrunili smo certifikacijom navedenim standardom, što je posebno važno u svijetlu energetske tranzicije i globalne energetske krize.

ISO 9001

Standard za integrirani sustav upravljanja kvalitete – posjedujući navedeni certifikat obavezali smo se u fokus staviti zadovoljstvo naši kupaca i partnera, kao i kontinuirano poboljšanje poslovnih procesa kojima stvaramo novu vrijednost kako za poslovne partnere tako i za vlastite djelatnike i vlasnike.

ISO 29001

Standard za integrirani sustav upravljanja kvalitete za kompanije koje pružaju usluge u sektorima nafte, petrokemije i prirodnog plina – navedenim certifikatom dokazali smo posvećenost u dostizanju izvrsnosti u pružanju usluga partnerima u našoj temeljnoj djelatnosti.

ISO 3834

Standard za kvalitetu zavarivanja taljenjem metalnih materijala – kao temeljni postupak spajanja koji koristimo svakodnevno, posebno smo posvećeni kontinuiranom poboljšanju i unaprijeđenju kvalitete zavarenih spojeva.

ISO 1090

Standard za izradu i montažu čeličnih i aluminijskih konstrukcija – ishođenjem navedenog certifikata kontrole prilikom porizvodnje čeličnih konstrukcija možemo postaviti oznaku CE na navedene proizvode na što smo osobito ponosni.

ISO 27001

Standard za upravljanje informacijskom sigurnosti – kao pouzdan i predan partner na izgradnji kritične infrastrukture što magistralni cjevovodi za transport nafte i plina svakako jesu navedenim certifikatom obavezali smo sa na zaštitu podataka naših poslovnih partnera.

DNV – APPROVAL OF MANUFACTURER CERTIFICATE

Odobrenje za proizvodnju zavarene opreme pod tlakom klase I & II, zavarenih cjevovoda i opreme na palubi brodova sukladno DNV-CP-0261 i DNV-CP-0352

Copyright - Monter strojarske montaže | Izrada: ILI NET