CJEVOVODI

IZGRADNJA CJEVOVODA
Još od osnutka, izgradnja cjevovoda razvila se kao osnovna djelatnost tvrtke MONTER – STROJARSKE MONTAŽE d.d. Tvrtka je specijalizirana za puni djelokrug aktivnosti vezanih uz izgradnju cjevovoda i cjevovoda u postrojenjima različitih promjera za različite medije. Specijalizirane aktivnosti poput izgradnje cestovnih i riječnih prijelaza, horizontalnog bušenja i provlačenja cijevi kroz mikro tunele također spadaju u djelatnost tvrtke kako bi izvođenje radova bilo što uspješnije i samostalnije.
Montaža cjevovoda dovedena je na izuzetno visoku razinu uzimajući u obzir organizaciju radova, kvalitetu izvedbe radova i poštivanje zadanih rokova. Tvrtka posjeduje sve potrebne tehnologije zavarivanja pri montaži cjevovoda bilo da je on izrađen od čelika, nehrđajućeg čelika ili polietilena.
Godine 2010. uvedeno je automatsko zavarivanje kao standardni način montaže na trasama plinovoda promjera DN500 ili većih. Različiti timovi ljudi koji su educirani za sve aktivnosti vezane za izgradnju cjevovoda predstavljaju jednu od najvećih prednosti tvrtke.
Danas izgradnja cjevovoda predstavlja temelj uspješnog poslovanja tvrtke.